Ajuts al foment de les ADF 2022

En data 28 de març de 2022 s’ha publicat el DOGC la convocatòria dels ajuts al foment de les ADF per a l’any 2022. Trobareu tota la informació i el procés de tramitació a

http://agricultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/8750_Subvencions-per-al-foment-de-les-actuacions-de-les-agrupacions-de-defensa-forestal-ADF

  • Termini de presentació de la sol·licitud: dimecres 20 d’abril de 2022
  • Termini de justificació: 15 d’octubre de 2022

Subvencions per a actuacions en matèria forestal i de prevenció d’incendis forestals, línia 2 (2022)

La Diputació de Girona ha publicat la convocatòria dels ajuts en matèria forestal i de prevenció d’incendis forestals, entre ells els dirigits a les ADF (Línia 2).

  • Termini de sol·licitud: entre el 29/12/21 i el 15/02/22
  • Termini de justificació: 21/10/2022

Més informació al portal de l’ajut: https://seu.ddgi.cat/web/servei/7703/subvencions-per-a-actuacions-en-materia-forestal-i-de-prevencio-d-incendis-forestals–linia-2-2022

Cursos de formació bàsica ADF 2021-2022

Des de la Federació hem programat quatre cursos de formació bàsica ADF arreu del territori de la Federació ADF Les Gavarres de 4 hores de duració (de 8.45 a 13.00).

Llegiu més

Assemblea novembre 2021

El dissabte 6 de novembre la Federació ADF Les Gavarres vam celebrar assemblea general a l’ajuntament de Forallac (Vulpellac).

Podeu consultar l’acta de la reunió al nostre apartat de transparència -> Actes de reunions

Llegiu més

Servei de vigilància de massissos d’Ardenya-Cadiretes, Les Gavarres i El Montgrí 2021

Com cada any la nostra federació organitza un dispositiu per a la vigilància dels massissos amb perímetre de protecció prioritària PPP d’Ardenya-Cadiretes, Les Gavarres i El Montgrí amb el suport econòmic de la Diputació de Girona.

Del 14 de juny al 5 de setembre un total de quatre vehicles, un a Ardenya-Cadiretes, dos a les Gavarres i un al Montgrí treballaran per reduir en el possible la incidència dels incendis forestals en aquestes zones tan delicades.

La novetat d’aquest any és que s’ha previst que en cas de tenir dies de baix risc d’incendis entre setmana, els persona pugui realitzar tasques de manteniment d’infraestructures de prevenció d’incendis. D’aquesta manera optimitzem, encara més, els recursos que l’administració posa a la nostra disposició.